3 gode tips som øker trafikk på nettsiden din

By: HenningForside,Markedsføring01 comments

Det er mange tips og råd om markedsføring på nettet. Her er 3 gode råd som jeg selv har forsøkt.

  1. Ikke publiser alt du legger ut på nettsiden din på Facebook. For at folk skal bli engasjerte er det smarteste du kan gjøre  legge ut det beste du publiserer. Publiserer du alt blir dine følgere lei og vil engasjere seg mindre. Legger du ut færre poster men med bra innhold, øker deres engasjement og dermed også kjangsen for at de liker eller deler det du legger ut. Test det ut og du vil se at trafikken til nettsiden din øker i løpet av uker.
  2. Når du har mange artikler og innlegg på nettsiden din. Stopp, ikke legg ut mer. Forsøk heller å optimalisere det du har slik at det bler enda bedre. Få artiklene så relevante som mulig. Bruk tiden på å lage korte artikler lenger, endre form eller legg til et bilde. Ser du på Wikipedia (som jo ofte dukker opp først når du søker på noe) endres artikler, formatet på de hele tiden. De holdes oppdatert med nye bilder, linker eller videoer.
  3. Backlinks. Prøv å få andre sider til å linke til din side. Måten Google indekserer og rangerer siden din på skjer via linker fra andre sider. Er du snekker, prøv å Maxbo til å linke til siden din. Er du advokat, prøv å få skrive en kommentar eller innlegg på en nettavis eller blogg.

Relaterte innlegg