5 grunner til å bruke regnskapsfører

By: HenningRegnskap,Ukategorisert

Bruker regnskapsfører skal være både tidsbesparende og lønnsomt. Det finnes i dag veldig mange regnskapsførere å velge i.

Her er 5 grunner til å benytte regnskapsfører.

  1. Frigjør tid til det du faktisk skal fokusere på. For at du skal kunne lykkes med din bedrift så må du legge ned mye tid og innsats. mange undervurdere det arbeidet som må legges ned når man starter opp og derfor går det lang tid før man har en bedrift man kan leve av. Kostnad til regnskapsfører kan derfor virke unødvendig i starten. Men fokuser på hva som skal til for at din bedrift lykkes. Ikke bruk tid på noe som du ikke har kompetanse på. Overlat dette til de som kan det
  2. Det er i dag stor konkurranse blant regnskapsførere, la de konkurrere om deg som kunde. Sende eposter eller ring regnskapsførere du kan tenke deg å bruke. Har du opplysninger om ca antall bilag pr. år/mnd. Antall ansatte med lønn så kan du enkelt få en estimert pris eller et fastpristilbud.
  3. Frister. Det er mange frister å overholde. Mva, a-melding, statistisk sentralbyrå, ligningspapirer og årsoppgjør. Staten har innført store bøter for å ikke overholde disse fristene og det kan bli  svært kostbart hvis du ikke gjør det.
  4. Kontroll. Skatteetaten, kemner og arbeidstilsynet kan når som helst plukke ut nettopp din bedrift til kontroll. Har du ikke alt i orden så kan det bli store konsekvenser.
  5. Sparringspartner. En dyktig regnskapsfører kan også fungere som en sparringspartner og rådgiver slik at du kan nå dine mål med bedriften. Sjekk ut hva din regnskapsfører kan tilby av slike tjenester.

Relaterte innlegg