Foliering av bil

By: HenningUncategorized0 comments

Foliering av bil. Å kjøpe en bil er en stor investering for mange. Det koster ofte mye penger og man vil alltid sørge for at den fungerer som den skal. Når man først har kjøpt bil er det mange som ønsker å sette sitt eget personlig preg på bilen. Istedenfor å lakkere eller teipe bilen – er bilfoliering en effektiv og rask måte å style bilen sin på.

Foliering av bil
Foliering av bil

Å foliere en bil

Foliering av bil er en kostnadseffektiv og løsningsorientert måte å personliggjøre eller annonsere en bedrift på – ved å bare kjøre rundt og synliggjøre det man ønsker. Bilfoliering har i det siste vokst til å bli en veldig stabil og langvarig investering. Farger, langvarighet og robustheten har med teknologien utviklet seg slik at det lønner seg å foliere en bil.

Bilfoliering har lenge vært populært brukt i steder som Dubai og London for å vise frem bilene ved å f.eks. gi ønsket finish slik som metallisk eller matte. Dette hever synlighet og gjør at bilene skiller seg ut i offentligheten. Det har derfor vært populært hos privatpersoner som ønske å «flashe» de kule bilene og være litt ekstravagante.

Foliering for bedrifter

Det finnes mange måter å reklamere for bedrifter og øke logoer synlighet. En genial måte er å foliere en bedrifts logo på firmabiler eller privatbiler etter ønske. Dette fordi reklamering på bil garanterer synlighet. Dette gir en unik eksponering hvor man ikke behøver å «kjempe» om plass som man f.eks. gjør på internett.

I trafikken må man være obs på omgivelsene og du kan dermed være garantert at logoen din får eksponering dersom du velger å foliere bilen. Det finnes mange typer folie, blant annet refleksfolie som gjør at man også er synlig i mørket og reflekterer lys. Det finnes masse effekter og type folie som gjør at du kan optimalisere logoen etter ditt ønske og slik din bedrift ønsker at skal skape gjenkjennelse hos nåværende og mulige kunder. Bilfoliering og dekorasjon er med andre ord et genialt og rimelig markedsføringsredskap.

For bedrifter er det vanlig med printet folie og man ser ofte logoer printet på siden av bilene. Forhandlere og aktører som f.eks. Avantidesign AS tilbyr ofte en uforpliktende prat hvor man kan kartlegge behov og se printeksempler som kan gi inspirasjon til hvordan en selv har lyst til å foliere bilen. Bilfoliering kan modifiseres til å passe akkurat deres behov og bilfolierings enkle utføring gjør at det ikke oppstår skader i opprinnelig lakkering og kan enkelt fjernes/byttes. Å foliere bilen med vinyl-stoff gjør at ved å varme opp til riktig temperatur kan man enkelt fjerne eller påføre nye logoer hos profesjonelle aktører.

Finansiering

Her finner du finansiering.

 

 

 

Relaterte innlegg

Leave A Comment