Lysskilt

By: HenningUncategorized0 comments

LYSSKILT

Ny Led-teknologi gir deg store fordeler når det kommer til lysskilt. Det blir i stor grad vedlikeholdsfritt, bedre holdbarehet og ikke minst så blir det mye billigere.

Denne nye teknologisen gjør at det er også er blitt rom for mer kompliserte utforminger og man kan variere mye mer når det kommer til materialer. Altså har løsningen blitt mye bedre enn da vi holdt på med neon og lysrør.

Det lar seg enkelt gjøre å få skiltet til å lyse med baklys eller bare fremover. Selvsagt kan man også kombinere dette. Når det kommer til fargevalg har dette også blitt mye bedre. Nå kan man enkelt finne den fargen som passer din logo eller skrifttype helt perfekt.

LED’lys har estimert levetid på opptil 50 000 timer. Det er slutt på lys som står å blinker og ikke virker lenger. Du slipper å bytte så ofte som før. Et gjennomsnitts LED skilt bruker ca 200 watt strøm. Dette er en enorm besparelse fra de gamle skiltene. Så har du et neon eller lysrør ta kontakt med oss i Avanti Design. Vi gir deg et knalltilbud på lysskilt.

 

Lysskilt

 

 

Relaterte innlegg

Leave A Comment