Markedsføring på nett

By: HenningMarkedsføring,Ukategorisert


Hvordan markedsføre på nett?

Markedsføring på nett kan i all hovedsak deles inn i 2 deler. Man kan betale for reklame eller men kan “søkermotor optimalisere” en nettside slik at den rangerer høyt hos de store søkermotorene som Google, Bing og Yahoo. Dette kalles SEO på fagspråket eller search engine optimization. Epost markedsføring er en annen måte å gjøre dette på.

Vi skal ta for oss begge deler her. Når det gjelder SEO så er dette et helt eget fagfelt, og det finnes utrolig mye informasjon om dette på nettet. Jeg synes selv dette er et meget spennende fagfelt og oppfordrer alle til å lese mer om dette. Nå er det også sånn at siden dette er så viktig for at siden din skal rangere høyt er det en mengde byråer som tilbyr denne tjenesten. Alle store selskaper har enten egne ansatte som gjør dette eller leier inn denne tjenesten fra eksterne byråer. Jeg er ingen ekspert på området , men jeg skal her forsøke å bidra litt med kunskap slik at de med interesse for dette kan få den grunnleggende informasjonen de trenger.

Annonsering eller betalt reklame kan gjøres på mange måter. TV, radio, internett mm. Vi skal se litt på trender og hva som gir mest salg for pengene.

 

Relaterte innlegg