Hvor viktig er det å ha en nettside?

By: HenningMarkedsføring,Nettside

I dag har nesten alle små selskaper en nettside. Det er blitt mye billigere å få hjelp til å lage en nettside, og det er derfor vanskelig å tenke seg hvorfor en virksomhet ikke skal ha dette. Mange gratis brukervenlige programmer finnes nå tilgjengelig der ute slik at det nå er mulig å bygge en egen hjemmeside uten profesjonell hjelp.

Noen gode grunner for å ha en nettside

Synlighet. En nettside gir virksomheten din en mulighet til å presentere seg for verden. Det kan være så enkelt som et telefonummer og en adresse.

Tilgjengelighet. Internett sover aldri, og alle online plattformer du kan være synlig på gir deg et 24 timers utstillingsvindu. Du er tilgjengelig når kunden søker etter dine tjenester eller produkter.

Merkevarebygging. Med dette menes egentlig å bygge fortrolighet. Mye salg går på at kunden stoler på deg og det du tilbyr. Når du driver merkevarebygging er formålet nettopp å opparbeide deg denne fortroligheten.

Hvordan skal nettsiden se ut

Her er det nok veldig mange meninger og min er nok bare en til i rekkefølgen. Men jeg skal alikevel forsøke å gi noen rettningslinjer og linker til nettsider jeg synes ser bra ut i forskjellige bransjer.

Det er også svært viktig å ha markedsføring i bakhodet når man designer en nettside. Man må optimalisere siden slik at den blir synlig i de store søkermotorene som Google, Bing osv.

Markedsføring av nettsiden

Du er nå på nett, men effekten har ikke blitt som du forventet deg. Grunn: du må markedsføre deg. Ikke forvent at kundene leter med lys og lykt etter nettopp din nettside. Du kan ha så gode priser, produkter eller tjenester du bare vil. Ingen vil se nesttsiden din uten at du gjør den synlig. Du kan les mer om dette her: markedsføring på nett.

 

 

Relaterte innlegg