Axo Finans

By: HS

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån, lån og refinansiering. Det betyr at de formidler lå på vegne av flere banker. I Axo Finans tilfelle betyr det disse 12 bankene:

 1. Bank Norwegian
 2. Santander
 3. Nordax Bank
 4. Easybank
 5. Komplett Bank
 6. Gjensidige
 7. re:member
 8. BN Bank
 9. yA Bank
 10. Resurs Bank
 11. Express Bank
 12. Bluestep Finans

Det gjør at du selv slipper å søke hos disse bankene. Bankene vet at de konkurrer om deg med mange banker og hvike banker. Dette gjør at du alltid vil motta et konkurransedyktig tilbud og at du ikke vil få noe bedre tilbud ved å søke direkte hos disse selv.

Axo Finans er regulert av Finanstilsynet og tjenestene er gratis for deres brukere.

Lånene de tilbyr er forbrukslån, noe som kort fortalt betyr at det er lån uten sikkerhet og renten settes deretter. Lån opptil 500 000 kr og maks 15 års nedbetalingstid. Forbrukslånene kan når som helst ( i sin helehet ) innfris eller betale inn ekstra uten kostnader. Deres laveste rente pr i dag er 6,39% nominell. Uforpliktene å søke og du velger selv om du vil akseptere tilbudet eller ikke. Du er ikke bunnet til noe før det er signert.

Hvorfor bruke en låneformidler:

 • Svar fra mange banker samtidig, velg det beste.
 • De er ivrig på å få igjennom søknaden din da dette er deres forretningsmodell
 • De gjør jobben med å finne det beste tilbudet. Du sparer tid

Hvem kan søke hos Axo Finans?

 • Fast inntekt
 • Over 23 år
 • Ingen inkassosaker

Du får svar på søknaden din i løpet av kort tid. Denne prosessen er stort sett automatisert hos bankene slik at det går svært kort tid. Pengene vil være på konto i løpet av 1-3 virkedager. Hos Axo Finans kan du selvfølgelig signere med Bank-Id.

 

Søk her

Relaterte innlegg

Foliering av bil

okt 09, 2020

Lysskilt

feb 10, 2020