Eminentor

By: HS

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Som andre låneformidlere jobber de for deg for å gi deg det beste lånetilbudet. Lånet koster det samme som om du skulle lånt direkte fra bankene selv. Du kan sammenligne deres priser Finansportalen.no.

De gir deg som privatperson eller bedrift en enkel oversikt over de bankene de har avtale med og hvilke tilbud de kan gi seg som lånekunde når du leter etter de beste vilkårene. De har også muligheten til å bistå bedrifter. Deres samarbeidspartnere er:

  1. Komplettbank.no
  2. Easybank
  3. BlueStep
  4. Avida
  5. Collector bank
  6. BB Bank ASA
  7. Instabank

Eminentor er en markedsplass som bistår med å formidle lån til privatpersoner og bedrifter.

«Vår misjon er å være best-in-class innenfor våre virksomhetsområder gjennom en kontinuerlig innsats for å skape framgang for våre kunder og samarbeidsbanker, og vi skal sørge for et arbeidsmiljø som tilrettelegger for at våre medarbeidere forblir kompetente, trygge på seg selv og engasjerte for å yte best kvalitet til alle de er i kontakt med.»

Vårt mål er å være det foretrukne finansbyrået på det nordiske markedet.

Det er også kostnadsfritt å benytte tjenestene til Eminentor, ingen skjulte avgifter eller renter. Samme betingelser gjelder når du søker har som det gjør hos bankene direkte. De formidler kun søknaden din til sine samarbeidspartnere.

Søk her

Relaterte innlegg

Foliering av bil

okt 09, 2020

Lysskilt

feb 10, 2020