Lendo

By: HS

Lendo er en av Norges største låneformidlere og hver måned hjelper de tusenvis av lånekunder med å sikre lavest mulig rente på forbrukslån eller refinansiere gamle lån.

Lendo sender søknad til 15 banker:

 1. Gjensidige Bank
 2.  yA Bank
 3. Ikano Bank
 4. Santander Consumer Bank
 5. Resurs Bank
 6. BB Finans
 7. Svea Finans
 8. Monobank
 9. Nordax Bank
 10. BN Bank
 11. Avida
 12. re:member
 13. Instabank
 14. Easybank
 15. Express Bank

Dette gjør at du som lånekunde er sikret de beste tilbudene da alle disse bankene vet at det er konkurranse om nettopp deg som kunde. Du kan velge det tilbudet som passer deg best.

Lendo er det man kaller en finansagent for disse bankene og er dermed regulert av retningslinjene til Finanstilsynet.

Lendo er eid av Schibsted-konsernet som er et av nordens største mediekonsern med 8000 ansatte i 22 land. I Norge er de mest kjent som eiere av VG, Aftenposten, Finn.no, Dine Penger og mittanbud.no.

Slik gjør Lendo det

Alle banker har interne rutiner for hvordan du som kunde blir vurdert. Ut fra denne vurderingen gis du en score og ut fra denne blir dine betingelser bestemt. Denne vurderingen er ofte bestemt på hvor sikker du som betaler vurderes.

Å finne den banken som tilbyr det beste lånet kan være svært tidkrevende og det er har lånetilbydere som Lendo kommer inn i bilde. De gjør denne jobben for deg.

Du får tilbudene innen 24 timer og er gyldige i 30 dager. Du står selvfølgelig fritt til å velge om du vil søke eller ikke. Det er selvsagt kostnadsfritt å søke og bankene garanterer for at vilkårene er like bra som om du selv søker direkte hos de.

 

Søk her

Relaterte innlegg

Foliering av bil

okt 09, 2020

Lysskilt

feb 10, 2020