Sambla – den nye generasjonen låneformidler

By: HS

Sambla er en ny låneformidler på nett. Her kan folk få de beste tilbudene uforpliktet, slik at de kan oppfylle drømmer eller få en mer romslig hverdag.

For en av grunnene til at mange sliter med privatøkonomien i dag, kan være for at de aldri fikk den rådgivningen de trengte. Det kan hende de fikk feil type lån, for mye eller lite kreditt, for høy rente også videre. Men med Sambla kan du være trygg på at du får den oppmerksomheten du trenger, da de jobber iherdig med å finne det mest optimale banklånet for deg.

Derfor er det også viktig for deg å lese dette, fordi Sambla finner lån med så lav rente som 7,50 % og lånebevis opptil   500 000 kroner du kan bruke på det du vil.

Vi har sett litt nærmere på denne relativt unge låneformidleren på nett.

Om Sambla

Sambla består av over hundre medarbeidere som holder til i våre to hovedstader og Lund i Sverige. Kontorene i Oslo og Stockholm er de to største, mens markedet først og fremst er på internett. Og man kan tenke seg at nye låneformidlere har nye idéer. Det er noe vi skal finne ut.

Sambla har også utviklet sitt eget forretningsystem som gjør søknadsprosesser raskere og bedre enn tidligere modeller. Det handler om trygge nettverksløsninger, kvalitetssikret teknologi og tett samarbeid med de beste aktørene på markedet.

Dessuten vil nye kunder finne en utrolig sin nettside som er lys og trivelig. Alt er intuitivt her, slik at lesere som deg kan navigere hurtig fram til de avtalene som er optimalisert for den situasjonen du er i.

Banker de bruker

En låneformidler har som formål å sammenligne forskjellige lån fra ulike banker og finansielle institusjoner. Sambla bruker 11 forskjellige banker som de har utsøkt kunnskap om. Det er disse bankene:

 • Avida finance
 • BB Finans
 • Collector bank
 • Easybank
 • Gjensidige
 • Ikano bank
 • Instabank
 • Komplett.no
 • My bank
 • Santander Consumer Bank
 • YA bank

Dette er kjente aktører med lang fartstid i den finansielle bransjen, slik som Ikano Bank og YA Bank. Samtidig er noen av dem kjent for andre virksomheter, slik som Gjensidige som er et forsikringsselskap, og Komplett.no som selger elektriske artikler. Andre er helt nye på markedet Instabank og Easybank.

Det som er bra med disse bankene er at de utfyller hverandre perfekt og kan gi et utsøkt tilbud til flest mulig lånesøkere.

Grunnen til at Sambla har valgt disse er både at de gir kundene sine de beste tilbudene, men også fordi de kjenner dem godt. Dessuten leverer de noe av det beste innenfor flere typer lån. Samlet sett har Sambla funnet den optimale løsningen.

Refinansiering

Sambla setter stort fokus på lån som refinansiering. Dette er ofte en løsning som blir en lettelse og ny giv til en forbedret hverdag. Og det er ofte helt banale ting som gjør at ett lån er mye bedre enn mange smålån. Det kan være ting som transaksjonsgebyr, avgifter, flere postgebyr, variert rente og ikke minst mindre oversikt. For mange kan mange smålån gjøre hverdagen uhåndterlig og årsak til mange problemer.

Dessuten er det mange flere fordeler med refinansiering. Det er fordi man kan få endret lånetid, bedre rente og mer riktig plassering av lånet. Kanskje har man tatt opp et kredittkort som er brukt på helt andre ting enn det som var intensjonen. Kanskje har man vært uheldig med bilen man kjørte, og fortsatt sitter igjen med billånet lenge etter at bilen er kassert.

Sambla er flinke til å gi råd til når det er smart å ta opp lån til refinansiering. Først og fremst bør man tenke at dersom lånekostnaden kan gå ned, så bør man vurdere å søke om refinansiering gjennom Sambla.

Dessuten har Sambla en god lånekalkulator som viser hvordan økonomien din kan bli dersom du refinansierer lånene dine. Med den kan du se hvor mye du skal betale om du endrer ulike faktorer:

 • Størrelsen på total låneramme
 • Lengden på lånet
 • Andel refinansiering av totallån

Det kan være vanskelig å få oversikten over dagens situasjon dersom økonomien er kaotisk. Men Sambla passer på, uansett hvilken livssituasjon du er i, enten du er fast ansatt eller pensjonist.

Billån

De fleste husstander har en bil eller flere og det er først og fremst fordi man trenger det. Men av og til kan det være vanskelig å vite om hvilken bil man skal velge. Det er ikke kun det estetiske ved bilen som avgjør det, men forholdet mellom bilens alder og pris. For noen vil en splitter ny bil være helt nødvendig for å skape trygghet og driftssikkerhet. Mens for andre holder det med en litt eldre bil.

Men for noen er det helt avgjørende hvor de får billån hen. Sambla sammenligner og gir deg de beste tilbudene de kan finne blant sine utsøkte eksperter innenfor rådgivning og finansiering av billån.

Andre lånetyper

Sambla vet at kunder ønsker lån for å oppfylle drømmer de har hatt i mange år. Det kan være alt fra å pusse opp et gammelt kjøkken til å reise på campingferie. Derfor samler Sambla mange typer lån slik at kunder kan spesifisere lånebehovene sine til helt særegne saker. Og hvorfor er dette bra?

For det første vil långiverne kunne optimalisere lånene i forhold til hva som skal handles. Derfor har de laget en liste over andre lånetyper:

 • Avbetalingskjøp: Dette er et lån til kjøp av artikler som hvitevarer, elektroniske artikler også videre. Komplett.no er en naturlig aktør for slike lån
 • Lån til de med betalingsanmerkning: Selv om banker ikke i prinsippet gir lån til folk med betalingsanmerkninger, vil Sambla se på om det likevel finnes løsninger.
 • Kredittkortlån: Kan noen ha behov for kredittkort, da vet Sambla det.
 • Reiser og ferie: Ofte har man ikke råd til å finansiere ferien. Men med Sambla sine råd, vil endelig ferien bli til realitet.
 • Båtlån: Å handle båt kan være kostbart. Men båter kan også beholde verdien i lang tid. Sambla finner sammen med sine samarbeidspartnere fram til ditt båtlån.
 • Lån til Campingvogn: Å ha sitt eget flyttbare feriested er en lykke for mange. Campingvogn er en slik ting, og Sambla har de beste lånene for slike innkjøp. De krever ofte oppsparte midler, men ikke alltid.
 • Mc-lån: Å kjøpe MC er for mange en luksusvare. Men ikke alltid veldig dyrt. Kan Sambla finne dine lån for din neste MC?
 • Forbrukslån: Lån til forbruk er kanskje det vanligste årsaken, og Sambla samler de beste forbrukslån, enten det er med eller uten sikkerhet. Ofte er forbrukslån dyrere fordi det ikke kreves sikkerhet og pant, noe som Sambla kan informere kundene om.

Effektiv rente 17,80%, 65.000,-, o/5 år, Totalt: 95.872,-

Søk her

Relaterte innlegg

Foliering av bil

okt 09, 2020

Lysskilt

feb 10, 2020